Smile Mobile - Service telefoane mobile

Smile Mobile - Service telefoane mobile
Disponibilitate: Imediată
Garanție: Completă

Smile Mobile oferă servicii profesionale de reparare pentru telefoane mobile. Ne angajăm să efectuăm reparații pe loc, în funcție de disponibilitatea noastră. Dispunem de o gamă variată de accesorii, inclusiv huse, căști, folii de protecție din sticlă sau silicon, încărcătoare, cabluri și multe altele.

Punem la dispoziție o serie de servicii pentru iPhone, precum schimbarea ecranului, înlocuirea bateriei, repararea butoanelor, reparații la placa de bază, remedierea problemelor cu Face ID-ul, decodare și multe altele. Nu ne limităm doar la iPhone, ci oferim servicii de reparații și pentru alte branduri populare precum Samsung, Oppo, Redmi, Xiaomi, LG, Huawei, Nokia, Sony și multe altele.
Indiferent de problema cu care te confrunți, suntem aici pentru a te ajuta. Fiecare reparație efectuată la noi vine însoțită de o garanție, astfel încât să ai încredere că telefonul tău este în mâini sigure.

Nume: Smile Mobile – Service Telefoane iPhone si Samsung
Adresa: Strada Memorandumului 26, Cluj-Napoca 400114
Telefon: 0785 939 939
Cod postal: 400114

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.