Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale

Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale
Disponibilitate: Imediată
Garanție: Completă

Aranjamente florale elegante și rafinate. Vrei să transformi evenimentul tău într-o adevărată poveste de basm? Noi suntem aici pentru tine! Cu serviciile noastre de decor și aranjamente florale, vom crea atmosfera perfectă pentru nunți, botezuri, aniversări sau orice alt eveniment special din viața ta. Lasă-ne să dăm viață visului tău și să transformăm fiecare detaliu într-o amintire de neuitat!

Aranjamente florale elegante și rafinate pentru evenimentele tale

Iți oferim

-decorațiuni florale pentru mese,
-aranjament floral romance pentru masa mirilor
-arcada modernă ,accesorizată cu aranjament floral și voal pentru foto-corner
-buchete mireasă și nașă
-arcada cu flori albe și stâlpi pentru primirea invitaților
-masuța pentru învelit mireasa
-set tăvița mireasa/mire, cutiuța verighete
-lumânări personalizate pentru cununie sau botez
-set șampanie și pahare personalizate pentru miri și nași
-aranjamente florale pentru decor biserică
-covor roșu
-aranjamente mașina miri/nași

Pentru mai multe detalii , mă găsiți pe whatsapp 0756345765

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Membership

Pentru această acțiune este necesar un membru activ, vă rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea planurile disponibile.